Eero Tuorila – toimitussihteeri

Eero Tuorila – toimitussihteeri

Eero Tuorila on erikoistunut Japanin politiikkaan. Eero on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Turun yliopiston Itä-Aasian tutkimuskeskuksesta, jossa hänen gradunsa käsitteli Japanin perustuslain uudelleentulkintaa. Hän on aiemmin suorittanut kansainvälisen politiikan kanditutkinnon Kentin yliopistossa Englannissa, ja on työskennellyt harjoittelijana Suomen Tokion suurlähetystössä. Eero on töissä viestintäalalla. – Lue Eeron kirjoittamat jutut.

Lotta Kivinen – toimittaja

Lotta Kivinen – toimittaja

Lotta Kivinen on erikoistunut Kaakkois-Aasiaan historiaan ja politiikkaan sekä kehityskysymyksiin. Lotalla on kandidaatintutkinto historiasta ja maisterintutkinto Kaakkois-Aasian tutkimuksesta School of Oriental and African Studies -yliopistosta, sekä maisterintutkinto kehitysmaatutkimuksesta Helsingin yliopistosta. Hänellä on työkokemusta ulkoasiainhallinnosta Addis Abebassa ja Bangkokissa. – Lue Lotan kirjoittamat jutut.

Ilari Autio – toimittaja

Ilari Autio – toimittaja

Ilari Autio on oikeustieteen maisteri Helsingin yliopistosta ja sekä KTM Aalto-yliopistosta. Lisäksi hänellä on tutkinto kansainvälisestä johtamisesta. Ilari on kiinnostunut kansainvälisestä kaupasta ja kansainvälisistä voimasuhteista sekä erityisesti Kiinan roolista näissä. Ilarin kansainvälinen tausta on erityisesti Kiinasta ja Singaporesta. – Lue Ilarin kirjoittamat jutut.

Matti Puranen – kirjoittaja

Matti Puranen – kirjoittaja

Matti Puranen on Aasiaan ja erityisesti Kiinan politiikkaan ja historiaan keskittyvä jatko-opiskelija Jyväskylän yliopistossa. Hänen väitöskirjansa käsittelee kiinalaisia maailmanpolitiikan teorioita. Aiemmin Matti on suorittanut yleisen historian ja valtio-opin maisteritutkinnot Jyväskylän yliopistossa. Hän kirjoittaa toisinaan myös esimerkiksi vanhoista peleistä.Lue Matin kirjoittamat jutut.

Maria Kauko – kirjoittaja

Maria Kauko – kirjoittaja

Maria Kauko on erityisesti Kiinan politiikasta kiinnostunut virkamiestehtäviin työ- ja elinkeinoministeriöön harhautunut Tampereen yliopistosta valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteri. Kansainvälisen politiikan opintojen lisäksi Marialla on kiinan kielen ja Aasian tutkimuksen opintoja Helsingin yliopistosta sekä useasta kiinalaisesta yliopistosta. Maria työskenteli aiemmin sinologina Suomen suurlähetystössä Pekingissä. Työkokemusta hänellä on myös Euroopan parlamentista sekä kansalaisjärjestökentältä. – Lue Marian kirjoittamat jutut.

Veikko Mäkelä – kirjoittaja

Veikko Mäkelä – kirjoittaja

Veikko Mäkelä työskentelee ylitarkastana Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmässä. Hän on yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Mäkelä on kiinnostunut globalisaation varjoilmiöistä, inhimillisen ja kriittisen turvallisuuden kysymyksistä ja Itä- ja Kaakkois-Aasian politiikasta. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. IOM:ssä ja ulkoministeriössä.

Katri Kauhanen – kirjoittaja

Katri Kauhanen – kirjoittaja

Katri Kauhanen on erikoistunut Etelä-Korean historiaan ja yhteiskunnalliseen muutokseen. Katri viimeistelee parhaillaan väitöskirjaansa, jossa hän tutkii korealaisen naisasialiikkeen historiaa ja kansainvälisiä verkostoja kylmän sodan aikana. Päivätyökseen Katri työskentelee koulutussuunnittelijana. Hän on aiemmin toiminut tutkimus- ja opetustehtävissä Turun yliopiston Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksessa sekä Maanpuolustuskorkeakoulussa. Itä-Aasian lisäksi Katria kiinnostavia aiheita ovat kansainvälinen koulutus sekä tasa-arvoon ja rauhaan liittyvät kysymykset. – Lue Katrin kirjoittamat jutut.