Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Avainsana: korruptio

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Uusimmat

Espanjan monarkian shakkimatti – korruptiota, norsunmetsästystä ja muita tapoja tahrata hovin maine

Espanjan kruunu on kulkenut 2010-luvulla skandaalista toiseen – kyselyiden perusteella Felipe VI:n johtama kruunu nauttii Euroopan monarkioiden alhaisinta kannatusta. Kansalaisten äänenpainot monarkiaa kohtaan ovat koventuneet kohujen seurauksena. Näin ollen perimysjärjestyksessä seuraavana olevan prinsessa Leonorin ei kannata vielä sovitella kruunua päähänsä, varsinkaan mikäli esiin nousee lisää todisteita kuningasperheen vallan väärinkäytöksistä. Tasavallasta haaveilevien tiellä on kuitenkin lukuisia esteitä.

Ranska pyrkii vaikuttamaan Libanoniin kepilllä ja porkkanalla – presidentti Macron esiintyi lohduttajana satamaräjähdyksen jälkeisessä Beirutissa

Ranska on ottanut aktiivisen roolin Libanonissa Beirutin tuhoisan satamaräjähdyksen jälkeen. Presidentti Emmanuel Macron on tuonut toivoa kansalle, kun kiukku maan omaa poliittista eliittiä kohtaan on yltynyt. Kävellessään kansalaisten parissa vierailullaan Libanonissa Macron lupasi, että hän on tavallisen kansalaisten puolella. Samalla Macronin koettiin tekevän yhteistyötä korruptoituneen johdon kanssa, tukevan nykyistä sektariaanista järjestelmää ja näin ollen pettävän libanonilaisille antamansa lupauksen.

Ladataan