Alex Pitkänen – toimitussihteeri

Alex Pitkänen – toimitussihteeri

Alex Pitkänen on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta maailmanpolitiikan tutkimuksen linjalta. Häntä kiinnostavat muun muassa kansainvälisen politiikan teoriat, poliittisen väkivallan eri ilmenemismuodot ja yhteiskuntafilosofia. Tällä hetkellä Alex työskentelee Maanpuolustuskursseilla kurssisihteerinä. Aiemmin hän toiminut korkeakouluharjoittelijana Maanpuolustuskorkeakoululla ja valtio-opin valmennuskurssiopettajana. – Lue Alexin kirjoittamat jutut.

Teemu Toivola – toimittaja

Teemu Toivola – toimittaja

Teemu on valmistunut terrorismin torjunnan maisteriohjelmasta Israelista ja päättää Tampereen yliopistossa tiedotusopin maisteriopintojaan. Edelliset kymmenen vuotta Teemu on työskennellyt muun muassa talous- ja ulkomaantoimittajana sekä lehdissä että sähköisissä viestimissä. Lisäksi Teemu on ollut suurlähetystöharjoittelijana Sambiassa ja Israelissa. Teemu on kiinnostunut terrorismista ja tiedustelusta. – Lue Teemun kirjoittamat jutut.

Olli Saarinen – kirjoittaja

Olli Saarinen – kirjoittaja

Olli Saarinen on sotatieteiden kandidaatti, joka palvelee tällä hetkellä Lapin lennostossa. Maanpuolustuskorkeakoulussa hänen pääaineenaan on ollut strategia, jonka opintoja hän jatkaa 2020 sotatieteiden maisterikurssilla. Saarisen kiinnostuksen kohteita ovat yhdysvaltalainen sotilasstrategia, suurvaltasuhteet, sotateoreetikot ja länsimainen ilmasotataito. – Lue Ollin kirjoittamat jutut.

Tuuli Räty – kirjoittaja

Tuuli Räty – kirjoittaja

Tuuli Räty työskentelee Brysselissä kansainvälisessä konfliktinehkäisyjärjestössä. Tuulilla on kansainvälisen politiikan maisterintutkinto Aberdeenin yliopistosta, ja hän on opiskellut ja työskennellyt myös Hongkongissa ja New Yorkissa. Tuuli on kiinnostunut muun muassa maahanmuuttopolitiikasta, asevalvonnasta sekä sisäpoliittisten intressien vaikutuksesta ulkopolitiikkaan ja kehitysapuun. – Lue Tuulin kirjoittamat jutut.

Mikko Räkköläinen – kirjoittaja

Mikko Räkköläinen – kirjoittaja

Mikko Räkköläinen on kansainvälisen politiikan jatko-opiskelija Tampereen yliopistossa. Hän on valmistunut maisteriksi Lapin yliopistossa ja työskennellyt myös Ulkoministeriössä Asevalvonnan yksikössä. Hänen tutkimusintresseihinsä kuuluvat kaupalliset ja ei-valtiolliset toimijat aseellisissa konflikteissa, hallintoon liittyvä vallankäyttö, emergentit teknologiat sekä sodankäynnin muutos. – Lue Mikon kirjoittamat jutut.

Eleonoora Hilska – kirjoittaja

Eleonoora Hilska – kirjoittaja

Eleonoora Hilska on sotateknologiasta ja sotilasilmailusta kiinnostunut valtiotieteiden kandidaatti. Tällä hetkellä hän viimeistelee Turun yliopistossa pro gradu -työtään HX-hankkeen konekandidaattien tekniikan kansainvälisistä kytköksistä. Aiemmin Hilska on työskennellyt muun muassa Puolustusvoimissa, puolustusministeriössä ja yhdysvaltalaisessa Hudson Institute -ajatushautomossa sekä toiminut Punaisen ristin humanitaarisen oikeuden kouluttajana. – Lue Eleonooran kirjoittamat jutut.

Christopher Rowley – kirjoittaja

Christopher Rowley – kirjoittaja

Chris on yksi The Ulkopolitistin perustajista. Häntä kiinnostaa erityisesti turvallisuuden poliittisuus ja teknologian yhteiskunnalliset vaikutukset. Chris on kansainvälisten suhteiden kandidaatti London School of Economicsista ja konfliktintutkimuksen maisteri King’s College Londonista. Tällä hetkellä hän työskentelee ajatushautomo Demos Helsingissä ennakointiasiantuntijana. Demoksella Chris työskentelee strategia- ja ennakointihankkeiden parissa. Esittely Demos Helsingin sivuillaLue Christopherin kirjoittamat jutut.

Maria Malho – kirjoittaja

Maria Malho – kirjoittaja

Maria Malho on maailmanpolitiikan tutkimusta opiskellut tulevaisuuden ennakoinnin ammattilainen. Hän on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta ja työskentelee ajatushautomo Demos Helsingissä erityisesti kaupunkien ja rakennetun ympäristön kehityshankkeiden parissa. Marian erityisosaamista ovat ennakointimenetelmät, pohjoismaisen hyvinvointivaltion tulevaisuus ja kaupungit kansallisen turvallisuuden solmukohtina. Hän on aiemmin työskennellyt strategisen tiedustelun tehtävissä ja pankkialalla. – Lue Marian kirjoittamat jutut.

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt