Tuomas Lähteenmäki – toimittaja-tuottaja

Tuomas Lähteenmäki – toimittaja-tuottaja

Tuomas Lähteenmäki on viestintätiimin jäsen, jonka kiinnostuksen kohteina ovat radio- ja podcast-ohjelmien tuotanto sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Hän työskentelee viestintäkonsulttina. Tuomas on suorittanut maisterin tutkinnot Glasgow’n ja Tampereen yliopistoista erikoistuen yritysten yhteiskuntavastuun kysymyksiin. Aiempaa PR- ja tiedotustaustaa hänellä on niin startup-kentältä kuin monikansallisista yrityksistä.

Annastina Haapasaari – toimittaja-tuottaja

Annastina Haapasaari – toimittaja-tuottaja

Annastina Haapasaari on maailmanpolitiikan tutkimuksen sekä viestinnän opiskelija Helsingin yliopistossa. Hänen erityisiin kiinnostuksen kohteisiinsa kuuluvat konfliktit ja turvallisuus sekä digitalisaatio ja tietopolitiikka, joiden parissa hän on suorittanut työharjoittelun valtiovarainministeriössä. Annastina on opiskellut elokuvataiteen kandidaatiksi Ranskassa, ja työskennellyt elokuva- ja media-alalla usean vuoden ajan. Tällä hetkellä hän työskentelee projektipäällikkönä Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa.

Anni Lindgren – toimittaja

Anni Lindgren – toimittaja

Anni Lindgren on media-alan ammattilainen, yhteiskuntatieteiden maisteri ja The Ulkopolitist -podcastin toimittaja, jonka kiinnostuksen kohteisiin lukeutuvat kehitys- ja ilmastopolitiikka, pohjoismainen yhteistyö sekä audiovisuaalinen journalismi. Päivätyönään Anni työskentelee tällä hetkellä julkaisutoimittajana Ulkopoliittisessa instituutissa.

Tapio Pellinen – toimittaja

Tapio Pellinen – toimittaja

Tapio Pellinen on STT:n toimittaja ja erikoistunut ulkomaanuutisiin. Takaa löytyvät toimittajaopinnot ja rauhan- ja konfliktintutkimuksen maisteritutkinto Tampereen yliopistosta sekä Aleksanteri-instituutin maisterikoulu. Hänen suurimmat kiinnostuksenkohteensa ovat Suomen, EU:n ja Venäjän ulko- ja turvallisuuspolitiikat.

Jussi Heinonkoski – ääniteknikko

Jussi Heinonkoski – ääniteknikko

Jussi Heinonkoski on Finnish Middle East Consulting Groupin toimitusjohtaja ja Lähi-idän politiikkaan sekä talouteen keskittyvä analyytikko. Hänellä on valtio-opin ja kauppatieteen kandidaatin tutkinnot Queen Maryn yliopistosta, eurooppalaisen talouspolitiikan maisterintutkinto London School of Economicsista sekä ranskan kielen ja kulttuurin sertifikaatti Sorbonnen yliopistosta. – Lue Jussin kirjoittamat jutut.

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen on toimittaja-valokuvaaja-graafikko, joka on suuntautunut nettijournalismin kehittämiseen. Petri on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi, pääaineenaan tiedotusoppi (kuvajournalismi) ja sivuaineenaan kansainvälinen politiikka. Häntä kiinnostavat ihmisoikeuskysymykset, turvallisuuspolitiikka ja Yhdysvaltain ja Venäjän politiikka.

Anni Mattila – säveltäjä

Anni Mattila – säveltäjä

Anni Mattila (VTK) on tekee maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopintoja Helsingin yliopistossa erikoistuen rauhan- ja konfliktintutkimukseen. Anni on ollut harjoittelussa Suomen ETYJ-yhdistys STETEssä (nyk. WISE), ja hänellä on työkokemusta ruohonjuuritason konfliktinratkaisusta osana kansainvälistä MasterPeace-järjestöä. The Ulkopolitistissa Annin käsialaa ovat mm. podcastien loistavat tunnarit.