Tuomas Lähteenmäki – toimittaja-tuottaja

Tuomas Lähteenmäki – toimittaja-tuottaja

Tuomas Lähteenmäki on viestintätiimin jäsen, jonka kiinnostuksen kohteina ovat radio- ja podcast-ohjelmien tuotanto sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Hän työskentelee viestintäkonsulttina. Tuomas on suorittanut maisterin tutkinnot Glasgow’n ja Tampereen yliopistoista erikoistuen yritysten yhteiskuntavastuun kysymyksiin. Aiempaa PR- ja tiedotustaustaa hänellä on niin startup-kentältä kuin monikansallisista yrityksistä. – Kuuntele Tuomaksen juontamat podcast-jaksot.
Annastina Haapasaari – toimittaja-tuottaja

Annastina Haapasaari – toimittaja-tuottaja

Annastina Haapasaari on maailmanpolitiikan maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa sekä projektipäällikkö Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa. Kansainvälisissä kysymyksissä häntä kiinnostavat erityisesti globaalit ilmiöt ja järjestelmätason muutokset sekä teknologinen kehitys ja suuryhtiöiden valta. Hän on aiemmin opiskellut elokuvataidetta Ranskassa ja hankkinut työkokemusta muun muassa valtiovarainministeriöstä sekä elokuvatuotantoyhtiöistä. Vastaavana päätoimittajana toimimisen lisäksi Annastina on toimittaja-tuottaja The Ulkopolitistin podcastissa. – Kuuntele Annastinan juontamat podcast-jaksot.
Anni Lindgren – toimittaja

Anni Lindgren – toimittaja

Anni Lindgren on media-alan ammattilainen, yhteiskuntatieteiden maisteri ja The Ulkopolitist -podcastin toimittaja, jonka kiinnostuksen kohteisiin lukeutuvat kehitys- ja ilmastopolitiikka, pohjoismainen yhteistyö sekä audiovisuaalinen journalismi. Päivätyönään Anni työskentelee tällä hetkellä julkaisutoimittajana Ulkopoliittisessa instituutissa. – Kuuntele Annin juontamat podcast-jaksot.
Leonard Wilhelmus – toimittaja

Leonard Wilhelmus – toimittaja

Leonard Wilhelmus on poliittisen historian maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa ja The Ulkopolitist -podcastin toimittaja. Häntä kiinnostavat erityisesti ilmasto- ja ihmisoikeuskysymykset, tieteestä viestiminen suurelle yleisölle ja äänijournalismi. Leonard on työskennellyt aikaisemmin Ulkopoliittisessa instituutissa tutkimusviestinnän avustajana ja kirjoittanut Ulkopolitiikka-lehteen.

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen on toimittaja-valokuvaaja-graafikko, joka on suuntautunut nettijournalismin kehittämiseen. Petri on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi, pääaineenaan tiedotusoppi (kuvajournalismi) ja sivuaineenaan kansainvälinen politiikka. Häntä kiinnostavat ihmisoikeuskysymykset, turvallisuuspolitiikka ja Yhdysvaltain politiikka.