Tuomas Lähteenmäki – toimittaja-tuottaja

Tuomas Lähteenmäki – toimittaja-tuottaja

Tuomas Lähteenmäki on viestintätiimin jäsen, jonka kiinnostuksen kohteina ovat radio- ja podcast-ohjelmien tuotanto sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Hän työskentelee viestintäkonsulttina. Tuomas on suorittanut maisterin tutkinnot Glasgow’n ja Tampereen yliopistoista erikoistuen yritysten yhteiskuntavastuun kysymyksiin. Aiempaa PR- ja tiedotustaustaa hänellä on niin startup-kentältä kuin monikansallisista yrityksistä. – Kuuntele Tuomaksen juontamat podcast-jaksot.
Annastina Haapasaari – toimittaja-tuottaja

Annastina Haapasaari – toimittaja-tuottaja

Annastina Haapasaari on maailmanpolitiikan tutkimuksen sekä viestinnän opiskelija Helsingin yliopistossa. Hänen erityisiin kiinnostuksen kohteisiinsa kuuluvat konfliktit ja turvallisuus sekä digitalisaatio ja tietopolitiikka, joiden parissa hän on suorittanut työharjoittelun valtiovarainministeriössä. Annastina on opiskellut elokuvataiteen kandidaatiksi Ranskassa, ja työskennellyt elokuva- ja media-alalla usean vuoden ajan. Tällä hetkellä hän työskentelee projektipäällikkönä Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa. – Kuuntele Annastinan juontamat podcast-jaksot.
Anni Lindgren – toimittaja

Anni Lindgren – toimittaja

Anni Lindgren on media-alan ammattilainen, yhteiskuntatieteiden maisteri ja The Ulkopolitist -podcastin toimittaja, jonka kiinnostuksen kohteisiin lukeutuvat kehitys- ja ilmastopolitiikka, pohjoismainen yhteistyö sekä audiovisuaalinen journalismi. Päivätyönään Anni työskentelee tällä hetkellä julkaisutoimittajana Ulkopoliittisessa instituutissa. – Kuuntele Annin juontamat podcast-jaksot.
Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen on toimittaja-valokuvaaja-graafikko, joka on suuntautunut nettijournalismin kehittämiseen. Petri on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi, pääaineenaan tiedotusoppi (kuvajournalismi) ja sivuaineenaan kansainvälinen politiikka. Häntä kiinnostavat ihmisoikeuskysymykset, turvallisuuspolitiikka ja Yhdysvaltain politiikka.