Mikä Ulkopolitist?

The Ulkopolitist on kansainvälisen politiikan ilmiöitä sekä suomalaista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsittelevä puoluepoliittisesti, uskonnollisesti ja järjestöllisesti sitoutumaton verkkolehti. Kansainvälisen taustan omaavien nuorten aikuisten toimittaman julkaisun tarkoituksena on tuottaa analyyttisia ja ytimekkäitä kannanottoja moniin erilaisiin ajankohtaisiin aiheisiin heijastaen sen kirjoittajien mielenkiinnon ja erikoisosaamisen kohteita.

Kirjoittajat jakavat näkemyksen, jonka mukaan suomalaista julkista ulkopoliittista keskustelua vaivaa sulkeutuneisuus sekä haluttomuus kohdata epävarmuutta. The Ulkopolitist pyrkii omalta osaltaan luomaan uudenlaista keskustelua ulko- ja turvallisuuspoliittisiin teemoihin liittyen ja tuomaan esiin uusia kriittisempiä ja kansainvälisempiä näkökulmia.

Kirjoittajat uskovat, että Suomen ulkopoliittinen diskurssi voidaan viedä sen ansaitsemalle uudelle uralle vain faktoihin ja analyysiin perustuvan keskustelun kautta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi The Ulkopolitist aikoo kantaa kortensa kekoon, ja tämä on myös verkkolehtemme perimmäinen olemassaolon syy.

The Ulkopolitistin lisäksi toimituksen jäsenet pyrkivät osallistumaan julkiseen keskusteluun myös muissa medioissa. Kollektiivin jäsenten kirjoituksia on Suomessa julkaissut muun muassa Aamulehti, Helsingin Sanomat, Turun Sanomat, Tähdistö, Ulkopolitiikka, Suomen Sotilas, Sotilasaikakauslehti, Rauhanturvaaja sekä Maanpuolustus.

Kommentointi

Jokaista lehdessä julkaistua kirjoitusta voi kommentoida. Julkaisun toimitus varaa kuitenkin itselleen oikeuden poistaa kaikki kommentit, jotka ovat sisällöltään lainvastaisia, aggressiivisia, halventavia tai muuten hyvän tavan vastaisia.

Vieraskynät

The Ulkopolitist julkaisee mielellään vierailevien kirjoittajien puheenvuoroja, joiden aihepiiri vastaa The Ulkopolitistin sisältöä. Erityisesti verkkolehdessä esiintyneitä kirjoituksia kommentoivat puheenvuorot ovat tervetulleita. Kirjoituksia ja vastapuheenvuoroja voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen ulkopolitist(a)gmail.com.

Sisällön lainaaminen

The Ulkopolitistissa esiintyvää materiaalia saa lainata ilman toimituksen lupaa seuraavien ehtojen täyttyessä:

1. Sisältöä ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin (muussa tapauksessa ota yhteyttä verkkolehden toimitukseen).

2. Sisällön alkuperäinen tuottaja  sekä julkaisu mainitaan

3. Lainatun sisällön yhteydessä annetaan myös The Ulkopolitistin osoite

4. Lainattua sisältöä ei muokata

Palaute

Palautetta verkkolehden kirjoittajille voi puolestaan lähettää sähköpostitse. The Ulkopolitistia voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä.

The Ulkopolitistin kansainvälinen kausijulkaisutunnus on ISSN 2342-7701.

5 responses to “Mikä Ulkopolitist?

  1. Päivitysilmoitus: IR: vieläkin Amerikkalainen tieteenala? « The Ulkopolitist·

  2. Päivitysilmoitus: Ulkopoliittista varjonyrkkeilyä | The Ulkopolitist·

  3. Päivitysilmoitus: The Ulkopolitist 3 vuotta! | The Ulkopolitist·

  4. Päivitysilmoitus: The Ulkopolitist: PUOLUEET VAALITENTISSÄ | Radio Rapu·

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s