(Huomioithan, että tämä artikkeli on 13 vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Foliohattugalleria – Leena Hietanen

The Ulkopolitist | 15.05.2011

The Ulkopolitistin kirjoittama Foliohattugalleria esittelee villeimmät maailmanpolitiikkaa tai Suomen ulkopolitiikkaa käsittelevät kannanotot, ja salaliittoteoriat, vihkien niiden esittäjät Suomen kyseenalaisimpaan kunniagalleriaan lakittamalla heidät virtuaalisella foliohatulla.

Ensimmäinen foliohattugalleriaan vihitty jäsen edustaa Suomen Antifasistista Komiteaa, joka kuumentaa usein tunteita Suomen poliittisessa keskustelussa. SAFKA:n jäsen Leena Hietaselle osuu nyt kunnia olla ensimmäinen lakitettu henkilö The Ulkopolitistin foliohattugalleriaan. Kyseinen kunnia lankeaa hänelle Uusi Suomen Puheenvuoro palstalta poistetusta blogikirjoituksesta (päivätty 2.5.2011) esiintyvistä väitteistä johtuen. Vaikka kyseinen kirjoitus ja blogi ovat sittemmin siirtyneet bittiavaruuden kosmiseen roskakoriin, The Ulkopolitistin nokkelat ja nopeasti reagoivat salapoliisit ehtivät taltioimaan oheiset foliohattuilun ja salaliittoteorisoinnin malliesimerkit:

1) Osama bin Laden edusti hyväksyttävää amerikka-kritiikkiä

2) Kavkaz Center on Suomessa oleva al-Qaedan solu

3) Maailmalla on päämääränä Venäjän ”balkanisaatio”

.

The Ulkopolitist onnittelee Leena Hietasta lakkaamattomista yrityksistään foliohattuilun edistämiseksi Suomen julkisessa (ulko)poliittisessa keskustelussa.


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *