Jaa

Lukuaika: 1 minuuttia

Oheisessa linkistä voi saada esimakua Renny Harlinin uusimmasta mestariteoksesta. ‘5 Days of August’ kertoo Georgian ja Venäjän heinäkuussa 2008 käymän sodan tarinan amerikkalaisen valokuvaajan näkökulmasta. Andy Garcia on Mikheil Saakashvili. Ulkopolitistin kulttuurikirjeenvaihtaja tulee analysoimaan filmin kv-poliittista tulkintaa jahka saamme sen käsiimme.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=G7vR25B5q3g]

Sillä välin voi kerrata tapahtumien kulun Svante Cornellin ja Frederick Starrin toimittamasta ‘Guns of August 2008. Russia’s War in Georgia’ teoksesta. Populaarimman amerikkalaisen näkökulman tarjoaa hiljattain edesmenneen Ronald Asmuksen ‘Little War That Shook the World’.

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Jaa