Jaa

Lukuaika: 1 minuuttia

Yksi The Ulkopolitistin riiviöistä on huomannut laatujournalisti Jari Lindholmin, joka toisinaan bloggaa myös Suomen Kuvalehden sivuillaThe Stupidest Man on Earth -wordpress-blogin viimeaikaisen aktivoitumisen.

Suomen konfliktijournalismin suurin stara on hiljattain vieraillut Libyassa sekä Afganistanissa, jotka näyttävät olleen blogin viime kirjoitusten  aiheita. Erityisesti hänen ottamansa valokuvat Libyasta ovat katsomisen arvoisia (esimerkkejä SK:n blogista täällä, täällä, ja täällä).

Vastaavasti Maailman Tyhmin Mies blogi on SK-blogia huomattavasti informatiivisempi – ja kriittisempi. Lindholmin viimeaikaiset kirjoitukset mm. argumentoivat varsin tehokkaasti, miksi kaiken maailman kommentaattoreiden sanaa ei välttämättä kannata ottaa todesta, miksi Libyan kapinallisten sotilaallista kykyä ei tulisi yliarvioida, ja miksi Gaddafin syrjäyttäminen ei ole helppoa.

Ulkopolitist, ja varsinkin allekirjoittanut toivoo lisää tätä herkkua, ja suosittelee sitä varauksetta Libyan ja Afganistanin konflikteista kiinnostuneille.

Jari Lindholmia voit seurata myös twitterissä @jarzuli

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Jaa