(Huomioithan, että tämä artikkeli on yhdeksän vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

The Ulkopolitistin turpokäräjät SuomiAreenalla

The Ulkopolitist | 07.08.2015

 

13.7. Porin kaupungintalon pihalla kävi kuhina, kun The Ulkopolitist järjesti osana tämän vuoden SuomiAreenaa ”Turpokäräjät – asiaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta” -paneelin. Li Anderssonin (kansanedustaja, vas.), Tuomas Forsbergin (kansainvälisen politiikan professori, Tampereen yliopisto) sekä James Mashirin (kapteeniluutnantti, Puolustusvoimat) muodostama ja Matti Pesun vetämä paneeli tarjosi mielenkiintoisia näkökulmia ja paljon pureskeltavaa, ylittäen myös kansallisen uutiskynnyksen. Keskustelu kävi kuumana myös Twitterissä hashtagilla #turpokäräjät.

Nyt tapahtuma on ohessa vihdoin myös muiden kuunneltavissa kokonaisuudessaan The Ulkopolitistin Soundcloud-tilillä. Pitemmittä puheitta, olkaa hyvät!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/218083822?secret_token=s-lV8kw” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 


Kommentit

[…] Heinäkuussa toimituksemme suuntasi tasavallan johtavaan kesäkaupunkiin Poriin. Jazzit olivat jäädä kakkoseksi, kun SuomiAreenan lavan valloitti The Ulkopolitistin Turpokäräjät-tapahtuma. Pohdimme Tuomas Forsbergin, James Mashirin ja Li Anderssonin kanssa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kiemuroita satapäisen yleisön iloksi. Laadukas ja yhä ajankohtainen keskustelu on vielä näin talvellakin hyvää lomakuunneltavaa. […]Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *