(Huomioithan, että tämä artikkeli on seitsemän vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Hae The Ulkopolitistin viestintätiimiin!

The Ulkopolitist | 20.06.2017

iStock by Getty Images

Sinä! Pysähdy! Tämä välilehti kannattaa lukea loppuun saakka!

Oletko sometusta, nopeaa toimintaa, absurdeja giffejä ja graafista ilotulittelua pelkäämätön viestijä? Etsitkö tiimiä, jonka kanssa puida ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa vailla huolta siitä, että joku vaihtaa aihetta?

The Ulkopolitistin pieni, mutta sähäkkä viestintätiimi etsii lisää tekijöitä riveihinsä. Haemme osaajia erityisesti somekampanjoinnin, visuaalisen viestinnän, grafiikan, videotuotannon, verkostoitumisen ja visionäärisen ajattelun saralta. Odotamme sinulta omistautumista tiimityöskentelyyn sekä ennakkoluulotonta asennetta niin tekemiseen kuin uusien appien, palveluiden ja kanavien haltuun ottamiseen. Slack-viestipalvelun ja WordPress-alustan hallitseminen lasketaan eduksi. Ennen kaikkea haemme joukkoomme innokkaita osaajia, jotka ovat valmiita työskentelemään sen eteen, että The Ulkopolitist näkyy ja kuuluu entistä kauemmaksi.

Viestintätiimin ydintehtäviin kuuluu noin kolme kertaa viikossa julkaistun artikkelin jakaminen kanavissamme, viestinnän kehityksen suunnittelu ja ennen kaikkea ideoiden tuominen toteen. Meille enemmän on enemmän ja yrittänyttä ei laiteta. Tiimimme kokoontuu noin kerran kuukaudessa, mutta tiimimme on avoin myös pk-seudun ulkopuolella asuville tekijöille.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected] torstaihin 29.6.2017 mennessä. Otsikoi sähköpostisi seuraavasti: Hakemus – Viestintä.

Lisätietoja tehtävän luonteesta antaa The Ulkopolitistin viestintäpäällikkö Anna Tervahartiala osoitteesta [email protected] tai numerosta 050 366 4248. Tervetuloa mukaan!

PS The Ulkopolitist hakee myös toimittajia ja kielenhuoltajia, ilmoituksen näet täältä.

PPS Haluatko kirjoittaa The Ulkopolitistiin? Säännöllisten kirjoittajien haku avautuu elokuussa ja yksittäisiä vieraskyniä saa tarjota ympäri vuoden.

The Ulkopolitist on vuonna 2011 perustettu kansainvälisen politiikan ilmiöitä sekä suomalaista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsittelevä sitoutumaton verkkolehti. Sen sisällöntuotannosta vastaa kuutisenkymmentä eri ulkopolitiikan ja kansainvälisten suhteiden osa-alueiden asiantuntijaa. Verkkolehden varsinaisesta toimituksesta on vastuussa 11 hengen toimituskunta. The Ulkopolitist pyörii kokonaan vapaaehtoisvoimin.


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *