(Huomioithan, että tämä artikkeli on seitsemän vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Podcast: ”Presidentinvaalit ja ensimmäisen kierroksen Niinistö-show”

Tuomas Lähteenmäki | 25.11.2017

Täällä taas! 

Tammikuussa järjestettävien presidentinvaalien ensimmäinen kierros lähestyy vääjäämättä ja vahvaa ennakkosuosiota nauttivan istuvan presidentin uskoisi hykertelevän kaamokseen laskeutuvassa Mäntyniemessä.

Ehdokkaiden kuten Torvaldsin, Haaviston ja Haataisen taistellessa mieleenpainuvista soundbiteistä on tärkeää painaa hetkeksi pausea ja arvioida, ovatko kansalaiset kulkemassa vaaliuurnille sammutetuin lyhdyin?

The Ulkopolitistin uusimmassa podcast-jaksossa analysoidaan istuvan presidentin ennakkosuosion syitä. Lisäksi nostetaan esille tuoreimpia ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsitteleviä teemoja, jotka tähän asti ovat huutaneet poissaolollaan tylsähköissä vaalikeskusteluissa.

Jaksossa paneudutaan myös sähäkkiin Tarantinon elokuviin, ainaiseen lautaskiistaan ja pohditaan informaatiovaikuttamisen vaanivaa olemusta näin vaalien alla.

Studiossa vieraana The Ulkopolitistin päätoimittaja Timo R. Stewart ja presidentti-instituution muutosta käsittelevän artikkelin The Ulkopolitistiin kuluvalla viikolla julkaissut toimittaja Henri Vanhanen. Jakson juontajana toimii Tuomas Lähteenmäki.

Ja ei kun kuunteluun! <3

Nauhoitettu 17.11.2017

Edit: Petri Vanhanen

Kässäri: Tuomas Lähteenmäki 

Jingle: Anni Mattila

 


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *