(Huomioithan, että tämä artikkeli on kuusi vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Luotsaatko laivamme interwebin pimeimpien laaksojen poikki? The Ulkopolitist etsii joukkoonsa WordPress- ja tietoturva-moniosaajaa

Anna Tervahartiala | 19.09.2018

 

The Ulkopolitist on vuonna 2011 perustettu ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa sekä kansainvälisiä suhteita käsittelevä verkkolehti. Julkaisu pyörii rakkaudesta lajiin -periaatteella eli vapaaehtoisvoimin. Kollektiivi koostuu lähes sadasta tekijästä, ja nyt etsimme joukkoomme osaajaa, joka huolehtii siitä, että verkkosivustomme toimii myös silloin, kun käytämme analyyseissa asiasanoja, joista suuret valtiovallat ja pikkurikolliset eivät pidä. Kaipaamme dynaamiseen tiimimme henkilöä, joka tuntee interwebin mustat aukot ja ohjaa aluksemme kunnialla niiden ohi.

Jos tunnet paloa ulko- ja turvallisuuspoliittisen debatin parantamiseen syväluotaavien analyysien ja kollektiivisen tekemisen merkeissä, olet etsimämme henkilö. Vapisemattoman motivaation rinnalla kaipaamme seuraavaa osaamista:

– serverin ylläpidon perusteet (avainsanoina VPS, Apache, PHP, MySQL, SSH)
– 
serveriturvallisuuden perusteet (serverin kovettaminen: Htaccess, Apache- ja PHP-konfiguroinnit, bannaukset
– 
WordPress-turvallisuuden perusteet (WordPressin kovettaminen: lisäosat, manuaaliset konfiguroinnit)

Bonus-osaaminen:
–  verkkoliikenteen optimointi (Cloudflare, Minify, Caching)
–  SEO:n hallinta
–  Wordpress-kehittäminen (lisäosien kehittäminen, teemojen kehittäminen ja editointi)
–  selainpuolen osaaminen (CSS, HTML, Javascript)

Toivomme tehtävään henkilöä, joka ottaisi vetovastuun verkkosivujen turvallisuudesta. Hommaa kannattaa hakea, vaikket olisikaan (vielä) senior-tason guru.

Kulkevatko kylmät väreet selkäpiitäsi pitkin? Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9. osoitteeseen [email protected]. Hakemukseen on hyvä liittää motivaatiokirje ( max 1 liuska), CV sekä 1-3 suosittelijaa. Suosittelijoiden ei tarvitse olla alalta.

Lisätietoja pestistä antavat toimituspäällikkö Jussi Heinonkoski ([email protected]) ja verkkosivuvastaava Petri Vanhanen ([email protected]).


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *