(Huomioithan, että tämä artikkeli on viisi vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Podcast: Voiko kahdeksan vuotta Trumpia olla tosiasia?

Tuomas Lähteenmäki | 11.05.2019

Yhdusvaltain vaaleista kertovan podcastin tunnuskuva. Kuvassa Tuulikki Olander, Tuomas Lähteenmäki ja Juha Töyrylä.

Miten Muellerin pitkään odotettu raportti on vaikuttanut Trumpin suosioon ja onko se rikkonut padon demokraattisen puolueen voittokululle ensi vuoden presidentinvaaleja ajatellen?

Presidentti Trumpin vaikutus Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaan ja kansainvälisiin suhteisiin on ollut erittäin repivä.

Uusimmassa jaksossa luodaan katsaus Muellerin raportin aiheuttamaan kohuun, ja pohditaan kuinka tämä vaikuttaa tulevien presidentinvaalien lähtöasetelmiin. Voiko tosiaan olla niin, että vuoden 2020 vaaleista kävelee voittajana President T. ?

Vieraana:

Tuulikki Olander on valmistunut Helsingin yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi pääaineenaan yleinen valtio-oppi. Opinnoissaan hän keskittyi organisaatiotutkimukseen, innovaatiopolitiikkaan ja kasvatustieteeseen. Tällä hetkellä Tuulikki työskentelee Suomen suurlähetystössä Ottawassa seuraten töissä Kanadan ja vapaa-ajalla Yhdysvaltojen politiikkaa. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on muun muassa tutkimus- ja innovaatiopolitiikan parista Suomesta ja Brysselistä.

Juha Töyrylä on kotimaisen politiikan moniottelija ja Yhdysvaltain politiikan innokas harrastaja. Juha tunnetaan muun muassa politiikan ja talouden ajankohtaisia käsittelevästä Politbyroo-podcastistaan. Päivätöissä hän on Ellun Kanat -viestintätoimistossa ja vapaa-ajalla johtaa puhetta Eurooppademarit – Tähti -puolueosastossa.

Äänitys: 25.4.2019

Juontaja: Tuomas Lähteenmäki

Editointi: Petri Vanhanen, Jussi Heinonkoski

Jingle: Anni Mattila

Kuuntele kaikki The Ulkopolitistin podcastit Spotifysta.


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *