Jaa

Lukuaika: 1 minuuttia

The Ulkopolitist podcast on täällä jälleen! Kauden ensimmäisessä jaksossa syvennytään Rinteen hallitusohjelmaan ulko- ja turvallisuuspoliittisen linssin värittämänä.

Maailman politiikan myllerryksessä The Ulkopolitist podcast palaa jälleen ääniaalloille. Kauden ensimmäisessä jaksossa tarkastelleen Rinteen hallitusohjelman kirjauksia ulkopoliittisin silmin ja pohditaan, minkälainen ulkoministeri Pekka Haavisto onkaan?

Studiossa vieraana:

Miina Kaarkoski on tutkijatohtori Jyväskylän yliopistossa. Hänen tutkimusintresseihinsä lukeutuvat ilmasto- ja ympäristöpoliittiset aiheet sekä turvallisuus- ja maanpuolustustahtotematiikka.

Matti Pesu on tutkija Ulkopoliittisessa instituutissa. Hänen tutkimusintresseihinsä kuuluvat Suomen ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikka sekä euroatlanttinen turvallisuus.

Henri Vanhanen on valtiotieteiden maisteri Turun yliopistosta. Hän työskentelee eduskunnassa kansanedustajan avustajana. Henriä kiinnostavat Suomen ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikka sekä Euroopan ja Yhdysvaltain turvallisuuskysymykset.

Äänitys: 27.8.2019
Juontaja: Tuomas Lähteenmäki
Editointi: Petri Vanhanen
Jingle: Anni Mattila

Kuuntele kaikki The Ulkopolitistin podcastit Spotifysta!

Jaa