(Huomioithan, että tämä artikkeli on viisi vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Podcast: Onko Netanjahun asema oikeasti vaakalaudalla?

Tuomas Lähteenmäki | 21.09.2019

Miten tuore Israelin vaalitulos vaikuttaa alkaviin hallitusneuvotteluihin ja pysyykö ”Kuningas Bibi” edelleen vallankahvassa?

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun asema uhkaa käydä entistäkin tukalammaksi.

Uusimmassa The Ulkopolitistin jaksossa analysoidaan Israelin vaalien tulosta ja pohditaan minkälaisia mielikuvia maasta syntyy kansainvälisen politiikan näkökulmasta.

Jaksossa myös ensimmäinen ulkomaanraportti The Ulkopolitist podcastin historiassa! Toimittaja Veera Pennanen avaa vaalitulosta paikanpäältä Israelista. Lue myös The Ulkopolitistin Ilkka Tiensuun erinomainen analyysi Israelin vaaleista.

Vieraana:

Milja Rämö on toimittaja, joka viimeistelee kehitysmaatutkimuksen graduaan Helsingin yliopistossa. Viime aikoina Miljan kiinnostus on siirtynyt konflikteihin, joissa häntä kiinnostaa erityisesti Turkin ja kurdien välinen pattitilanne. Hän on kartoittanut ymmärrystä konfliktikteista toimiessaan ihmisoikeustarkkailijana Länsirannalla.

Ilkka Tiensuu on The Ulkopolitist verkkolehden toimitussihteeri. Hän on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Lisäksi hän on opiskellut kehitysmaatutkimusta Helsingin ja filosofiaa Jyväskylän yliopistossa sekä taloustieteitä ITESM:ssä Meksikossa. Työkokemusta hänellä on mm. Lapin yliopiston Arktiselta keskukselta ja valtionhallinnosta sekä ulko- ja sisäministeriön hallinnonaloilta.

Äänitys: 19.9.2019
Juontaja: Tuomas Lähteenmäki
Kirjeenvaihtaja: toimittaja Veera Pennanen

Editointi: Petri Vanhanen
Jingle: Anni Mattila

Kuuntele kaikki The Ulkopolitistin podcastit Spotifysta!


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *