Video: Miltä näyttää talouden tulevaisuus, Jyrki Katainen?

Katkeaako vapaan kaupan voittokulku suurvaltakilpailun tuoksinnassa? Onko cleantechissä ratkaisu niin talouden taantumaan kuin ilmastonmuutokseen? Entä auttaako EU:n arvopohjainen kauppapolitiikka luomaan tietä demokratiakehitykselle?

The Ulkopolitistin videosarjan kolmannessa jaksossa maailmantalouden tulevaisuusskenaarioita pohtii Sitran yliasiamies Jyrki Katainen.

Kolme skenaariota tulevaisuudesta -videosarjassa tunnetut suomalaiset kansainvälisen politiikan vaikuttajat analysoivat maailmaa kolmen kysymyksen ja yhden heikon signaalin verran. Uusi video julkaistaan joka toinen viikko.

Käsikirjoitus ja tuotanto: Annastina Haapasaari ja Anni Lindgren

Graafinen suunnittelu: Milja Komulainen

Äänisuunnittelu ja jälkituotanto: Petri Vanhanen

Studio ja valot: Magito Oy