Kesäjuontajat kesästudiossa kesäillassa

Tekstiartikkelin kuva. Microphone macro vertical detail
Ulkopolitist · Kesäjuontajat kesästudiossa kesäillassa

The Ulkopolitistin podcastin kevätkauden päättää suuri kesäjakso. Osa juontajaporukasta kerääntyy studioon puimaan kevätkautta ja eurovaalitulosta sekä pelaamaan ulkopoliittista Aliasta.

Kevätkaudella Ulkopolitistissa nähtiin kaksi erikoistuotantoa, yhteistyössä Maanpuolustuskorkeakoulun kanssa tehty Turvallisuusjännite-podcast sekä Europolitist-podcast. Ulkopoliittinen vakioaihe oli vaalien supervuosi, joka on tähän mennessä yltänyt Euroopan lisäksi niin Iraniin kuin Intiaankin. Eurovaalien tulokset – no, eurovaalien tulokset. Mitä ne kertovat suomalaisten poliittisesta mielenmaisemasta?

Ulkopoliittisessa Aliaksessa toinen joukkue vie ja toinen vikisee. Lopussa vielä tiimin suositukset kesälle. Podcast-tiimi toivottaa hyvää kesää – palaamme paremman ulkopoliittisen keskustelun pariin syksyllä!

Lue myös