(Huomioithan, että tämä artikkeli on yhdeksän vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Joulun viettohon – tammikuussa jatketaan!

The Ulkopolitist | 19.12.2015

joulukekkonen

Arvoisat lukijamme!

Takana on monin tavoin merkittävä vuosi verkkolehdellemme.

Ensinnäkin, teitä, rakkaat lukijat, on enemmän kuin koskaan. Armon vuonna 2015 hätyyttelemme 140 000 lukukerran rajapyykkiä. Se on paljon! Haluamme tulevaisuudessakin avata yhä useammalle aiheesta kiinnostuneelle ulko- ja turvallisuuspolitiikan entistä kimurantimpeja kuvioita. Siksi jatkamme myös ensi vuonna tarjoamamme sisällön laajentamista ja monipuolistamista.

Toiseksi, takana on vaalivuosi, ja The Ulkopolitist oli vahvasti sen sykkeessä mukana. Haastattelimme kahdeksan eduskuntapuolueen puheenjohtajaa ja ulkopoliittista vaikuttajaa sekä julkaisimme analyysimme vaalituloksesta.

Heinäkuussa toimituksemme suuntasi tasavallan johtavaan kesäkaupunkiin Poriin. Jazzit olivat jäädä kakkoseksi, kun SuomiAreenan lavan valloitti The Ulkopolitistin Turpokäräjät-tapahtuma. Pohdimme Tuomas Forsbergin, James Mashirin ja Li Anderssonin kanssa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kiemuroita satapäisen yleisön iloksi. Laadukas ja yhä ajankohtainen keskustelu on vielä näin talvellakin hyvää lomakuunneltavaa.

Viimeiseksi, The Ulkopolitistin kirjoittajaperhe laajeni syyskuussa. Mukaan seurueeseemme tuli toimituksen rinnalle uusi mahtava 20 kirjoittajan joukko, joka on rikastuttanut verkkolehteä ennennäkemättömällä tavalla. Syksyllä lehdessä onkin käsitelty kaikkea Paavin ja Robert Mugaben väliltä ja pohdittu suuria kansainvälisen politiikan kysymyksiä aina Kiinan noususta Pariisin ilmastokokoukseen.

Nyt The Ulkopolitist vetäytyy lyhyelle joulutauolle lataamaan akkuja ja juonimaan ensi vuotta. Vuonna 2016 asetamme riman entistä korkeammalle. Täyttäähän kollektiivimme toukokuussa jo viisi vuotta!

Toivotamme teille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, rakkaat lukijat! Eeppinen joulukalenterimme ilahduttaa teitä vielä aattoon asti. Julkaisutoiminta jatkuu taas tammikuun alkupuolella.

– The Ulkopolitistin väki

P.S. Kuulisimme mielellämme palautetta teiltä hyvät lukijat. Jos mielessäsi on ruusuja tai risuja, juttu- tai muita vinkkejä, kerrothan niistä meille joko FB:ssa, tekstin kommenttiosiossa tai sähköpostilla ([email protected]). Arvostaisimme sitä kovasti.


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *